Собственикът на Берое - Ернан Банато, говори пред аржентинското радио DSports

...
Собственикът на Берое - Ернан Банато, говори пред аржентинското радио DSports
Коментари Харесай

Банато: Себастиан Вия ще има огромно влияние върху лигата

Собственикът на Берое - Ернан Банато, приказва пред аржентинското радио DSports Radio, където разяснява привличането на Себастиан Вия. Колумбиецът подписа контракт за 2,5 години със заралии. 

" Предложиха ни Себастиан през септември. Анализирахме правната част с нашите адвокати и за нас той е свободен сътрудник, който е прекратил контракта си с Бока и можем да го притеглим. Нямаше позвъняване от Бока. Разбираме, че има риск за клуба и го поемаме за топ състезател. Има преустановяване с клуба от страна на играча, тогава ФИФА ще реши. Считаме, че той е прекратил контракта си с Бока с основателна причина и е свободен сътрудник. Не виждам никаква причина Берое да се съветва, с който и да е клуб, още по-малко с ФИФА ”, съобщи Банато. 

„ Ние не сме говорили с Бока. Преговорите бяха с хората, които го съставляват и непосредствено с играча. Разбираме, че има риск за клуба и го поемаме. Ние се доверяваме и имаме вяра, че цялата правна част и всички хора, които работят с нас и които работят с играча, направиха нещата както би трябвало “.

Играч като Себастиан ще има голямо въздействие върху Берое, лигата и страната. Съобразихме правосъдното му състояние в границите на контракта и това, което се случва с него ”, сподели още Ернан Банато.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР